RENGETEG ÉRDI BETEG! Legalábbis a “főkeresztény” miniszterelnök-helyettes szerint
2019. február 18. írta: Cseri Pali

RENGETEG ÉRDI BETEG! Legalábbis a “főkeresztény” miniszterelnök-helyettes szerint

semjen.jpg

Semjén Zsolt  szerint mindenki beteg, aki kétségbe meri vonni a kormány családpolitikáját.

“A helyzet az, hogy a természet rendje szerint az ember családban él és egy nő nőiességéhez tartozik az anyaság. Az, hogy segítjük a nőket anyává válni, a természet rendjének való megfelelés. Aki ezt kétségbe vonja, az beteg”- jelentette ki.

Ezt arra mondta, hogy egy ellenzéki képviselő megjegyezte, hogy a családvédelmi akcióterv csak a kiváltságosoknak kedvez.

Csakhogy a családvédelmi törvény pontjaival nem az a baj, hogy segítik anyává válni a nőket, hanem az, ahogy teszik azt. Például, hogy az a nő, aki elvált nem kaphat támogatást.

Egy szakértő nemrég az ATV-ben ironikusan megjegyezte, hogy reméli, a későbbiekben nem fogják még azt is kérni, hogy szűz is legyen. A férfiaknál semmilyen kitétel nincs ezzel kapcsolatban. Azt is elmondta, hogy az a bizonyos 10 milliós támogatás valójában egy szabadfelhasználású kölcsön, egyelőre. Amire még figyeli kell, hogy amennyiben 5 éven belül nem születik meg az első gyerek a nagyon kedvező kamat átváltozik piaci kamattá, tehát 2 százalékból olyan 7 százalék lesz, úgy hogy közben a kamattámogatást is vissza kell fizetni. Ez jelentheti azt, hogyha valaki mondjuk 60 hónapig fizeti az 50 ezer forintot, és ha nem jön a baba, ebből lesz egy 95 ezer forintos törlesztőrészlet.

Hozzátette, ne azon gondolkozzunk, hogy a kölcsön felé tereljük a fiatalokat és a gyereknek is ára legyen, mert ez nagyon rossz irányba visz.

Visszatérve Semjén Zsoltra: akkor szerinte, aki ilyen vagy hasonló kritikákat fogalmaz meg, akár jó szándékból is, mondjuk azért, hogy gondolja át a kormány és finomítson egy kicsit az álláspontján, az aberrált és beteg.

Köszönjük, Semjén elvtárs.

 

Fotó: index.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1114634098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása