MÉG JELENTKEZHETNEK AZ ÉRDI ISKOLÁK! Hétfőn kezdődik az iskolai sokszínűség hete
2019. április 02. írta: Cseri Pali

MÉG JELENTKEZHETNEK AZ ÉRDI ISKOLÁK! Hétfőn kezdődik az iskolai sokszínűség hete

iskola_1.jpg

Hétfőn kezdődik az iskolai sokszínűség hete.

Az előítéletesség és zaklatás ellen életre hívott, az ellen fellépő programsorozatra eddig több mint száz iskola jelentkezett - közölte a Sokszínűség Oktatási Munkacsoport kedden az MTI-vel.

A programhoz még a héten lehet csatlakozni. Az április 8. és 12. között megrendezendő program lehetőséget teremt az iskoláknak, pedagógusoknak és más, diákokkal dolgozó szakembereknek a sokszínűség melletti kiállásra. Ehhez az oktatási munkacsoport ötleteket és kellékeket - szóróanyagokat, tanári kézikönyveket, kitűzőket - biztosít az iskoláknak.

A munkacsoport az előítéleten alapuló iskolai zaklatás és bántalmazás témájának feldolgozásához egy kisfilmet is készített Te mit csinálnál? címmel.

A Sokszínűség Oktatási Munkacsoport tizenkét oktatással, gyermekjogokkal, kisebbségi csoportokkal foglalkozó civil szervezet együttműködésével jött létre, hogy támogassa az iskolai előítéletesség és zaklatás elleni munkát.

 

A fotó illusztráció

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4014734271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása