HOLNAP INDUL AZ EP VÁLASZTÁSI KAMPÁNY ÉRDEN IS! Kedves Terike, Fruzsina, József, dönthettek a jövőről
2019. április 05. írta: Cseri Pali

HOLNAP INDUL AZ EP VÁLASZTÁSI KAMPÁNY ÉRDEN IS! Kedves Terike, Fruzsina, József, dönthettek a jövőről

orban.jpg

Ismét nyakunkon a választás!

Bizony kedves olvasóink, alig telt el egy év és május 26-án ismét az urnákhoz járulhatunk.  Akkor majd arról kell döntenünk, hogy melyik hazai párt jelöltjét szeretnénk delegálni az Európa parlamentbe. És a választást megelőző kampány most hétvégén (szombaton) kezdődik!

Hogy ez miért fontos önnek, kedves József, aki nonstop műszakban dolgozik, és munka után már annyira fáradt, hogy evésen, alváson és TV nézésen kívül szinte nem is futja másra az energiájából?

Vagy önnek, kedves Terike, aki minden hónapban megkapja a kormánytól a nyugdíját, ami ugyan nem sok, de szerényen éldegélni azért lehet belőle. Főleg ha Viktor még jókedvében ad egy kis ráadást karácsony környékén?

Vagy neked kedves Fruzsina, aki éppen átlépted a 18. évedet és igazándiból a barátnőiddel való csetelésen kívül legfeljebb az hoz lázba, hogy a pasid ma ismét késett a randiról?

Nos, az Európa parlament 751 (A brexit után várhatóan csökken 705-re) képviselői helyéből 21 jut Magyarországnak. Ezt a 21 helyet igyekeznek elosztani egymás között a hazai pártok az önök szavazatai alapján. A vetélkedők között ott a Fidesz (na meg oldalbordájuk a kereszténydemokratának csúfolt ájtatosok pártja) És indul a versenyben még a Jobbik, az MSZP, az LMP, a DK, a Momentum. És több kisebb párt is. Tehát szavazhatnak a kormánypártra, vagy szavazhatnak valamelyik ellenzéki pártra.

Mivel a hazai, így az érdi média is a Fidesz hatalmas erőfölényét mutatja, így valószínű, hogy a másfél hónapos kampányidőszakban mindenhol a Fidesz hirdetéseit, plakátjait fogják látni. Miközben az ellenzéki pártok lehetőségei nagyon csekélyek. Így önökre egyik oldalról dőlni fog a sok ígéret, az ellenfelek (és Brüsszel) pocskondiázása, aközben az ellenzéki pártoknak alig lesz lehetőségük megmutatni magukat és üzeneteket eljuttatni a szavazókig.

Ezért Érden arra az elhatározásra jutottunk, hogy a kampány ideje alatt folyamatosan tájékoztatjuk önöket az ellenzéki pártok tevékenységéről. Igyekszünk azonos mennyiségben és elfogulatlanul megosztani az ellenzéki térfél üzeneteit, akcióit.  

A Fidesznek meghagyjuk a saját médiájukat. Aki rájuk kíváncsi ezekben a  szócsövekben tutira megtalálja, amit keres. És hasonlóképpen gondolkozunk a Mi Hazánk Mozgalomról, amit mi a Fidesz által segített szélsőjobboldali álellenzéki pártnak tekintünk.

Nyugodjanak meg, velük is eleget fognak találkozni a kormánymédia számtalan felületén.

 

Fotó: 24.hu

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9214740959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása