POFONEGYSZERŰEN ELTÜNTETHETŐ AZ ÉRDI SZEMÉT! Ezt T. Mészárosék biztosan nem szeretnék
2019. április 06. írta: Cseri Pali

POFONEGYSZERŰEN ELTÜNTETHETŐ AZ ÉRDI SZEMÉT! Ezt T. Mészárosék biztosan nem szeretnék

szemet-kepviselokkel-erd.jpg

Érden hatalmas gond a szemétkérdés, mint ahogy azt naponta láthatják a város lakói.

Azonban mielőtt végképp feladnánk, azt hisszük, megtaláltuk a megoldást! Az interneten olvastuk, hogy a fővárosban példás gyorsasággal tüntetik el az Orbánt gyalázó feliratokat a közterületesek, valószínűleg felsőbb utasításra ugyebár. Tehát akkor lehet feliratfigyelő kommandójuk is, vagy ki tudja hogyishívják.

Mi lenne, ha itt Érden, aki meglátna egy szemétkupacot, ráfújna festék sprayvel egy T. Mészáros András-feliratot, vagy a körzeti képviselő nevét esetleg a politikusok arcképét. Esetleg vehetnének leckéket a helyi graffitisektől is ez ügyben.

De az is járható út lenne, aki nem akar festeni, az egy T.Mészárost vagy a helyi képviselőt ábrázoló arcképes matricákkal ragasztaná le a kukák mellett lévő holmikat, otthagyott szemetes zacsókat valamint az illegális hulladékkupacokat. Akkor biztosan hamarabb elvinnék a szemetet illetve jobban gondoskodnának a mi tisztaságunkról, amire többek között fizetjük az adónkat és a szolgáltatási díjat.

Lehet, gyorsabban megoldódna a probléma?

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: boldoguljerden@gmail.com

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9314743125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása