ELSŐ ÉRDI SZEMÉTFESZTIVÁL: T. MÉSZÁROSÉK VAJON ELMENNEK, HA KAPNAK MEGHÍVÓT?
2019. április 19. írta: Cseri Pali

ELSŐ ÉRDI SZEMÉTFESZTIVÁL: T. MÉSZÁROSÉK VAJON ELMENNEK, HA KAPNAK MEGHÍVÓT?

erdiszemet1.jpg

Egy kedves olvasónktól kaptuk ezeket a megdöbbentő képeket egy érdi nagyon szemetes területről, amit nem sikerült rendbe rakni.

erdiszemet2.jpg

A képeken látható szemét pont 10 éve díszíti ezt területet Érden, éppen ezért az ott lakók 10 éves szemétfesztivált rendeznek nemsokára, ahol megemlékeznek arról, hányszor szóltak az illetékeseknek, hogy tegyenek már végre valamit, ennek ellenére nem történt semmi.

erdiszemet3.jpg

Áldozatot mutatnak be a Nagy Szemét Istenének, imádkoznak hozzá, hátha elviszi a misztikus szél a limlomokat, és kidobott vaslemezekből templomot is építenek az ünnepség végén.

erdiszemet4.jpg

A közös szertartásra természetesen meghívják Érd város vezetését is.

erdiszemet5.jpg

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2014774744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása