KEMÉNY VADNYUGATI ÁLLAPOT TÖRÖKBÁLINTON! Kopaszokkal foglalták el Harmati Árpád motorkereskedését
2019. április 19. írta: BoldogÉ

KEMÉNY VADNYUGATI ÁLLAPOT TÖRÖKBÁLINTON! Kopaszokkal foglalták el Harmati Árpád motorkereskedését

yamahaharmati-kopaszok-fboldal.jpg

Bajban az egykori motorversenyző motorkereskedése.

Arra való hivatkozással, hogy több hónapnyi bérleti díj tartozást halmozott fel, az egykoron sikeres versenyző, Harmati Árpi Yamaha kereskedését ellepték az őrző-védők Törökbálinton. Csakhogy Harmati szerint egy fillér tartozása sincs.

Azt mondja Mikó István a Hard Guard jogásza, hogy a tartozás összege 40 millió forint. Ők nem szerettek volna felfordulást, de ez kudarcba fulladt, amikor kitették a közösségi média felületére, hogy ők el akarják rabolni a boltot.

A biztonsági cég azon motorokat kiengedte, amelyekért a vevők jöttek és korábban kifizették, vagy amelyek javítás miatt voltak Harmatiéknál - írta meg az Estiújság.

Úgy tudja a lap, a szalont és a készletet a biztonsági őrök leltárba veszik és egyelőre senkit nem engednek be a Yamaha Harmati szalonba.

A Harmati Árpád vállalkozása  tavaly jó évet zárt, több százmilliós forgalmat bonyolítottak le.  Harmati Árpád szerint egy fillér tartozásuk nincsen és kérte a motoros közösség segítségét, az alábbi sorokkal a közösségi médiában:

Azt már korábban hallottuk, hogy az ingatlan tulajdonosának, amelyben a szalonunk van, magas tartozásai vannak. Azt is, hogy megpróbálják tulajdonosváltással „megoldani” valahogy a dolgot. Az építményt végül olyan emberek kezébe menekítették ki, akik most úgy érezték, hogy a bérlő tulajdonára is ráteszik a kezüket – vagyis a motorkereskedésre is. Egy szép napon M. Zsolt, mint extulajdonos és az új tulajdonosként bemutatott K. György, aki… bútorbolt… képviselője is egyben – besétált a szalonunkba és kijelentette, hogy az ingatlan az övé, és takarodjunk innen.

Miután a tulajdont igazolni nem tudta, és nekünk 2024-ig érvényes szerződésünk van, illetve a bérleti díjat is becsületesen fizettük, természetesen nem kívántunk hirtelen máshol egy új kereskedést nyitni, úgyhogy maradtunk. Aztán múlt pénteken megjelent kéttucat kopasz, testes férfi Hard Guard Security feliratú ruhában, M. István képviseletében és felhúztak egy kerítést, amin senkit nem engedtek be, még engem se. Nem engedték be az ügyfeleimet sem, akik a saját motorjukat sem kapták így meg. Természetesen azonnal a rendőrt hívtam, de a rendőrök egyszerűen nem mertek velük szembeszállni. Ezután ügyvédhez fordultam, és minden dokumentum rendben van, de a felszólítás ellenére sem engednek be. Konkrétan eddig senki nem értette milyen alapon merik ezt megcsinálni. Igazából csak nézünk, hogy mi történik itt… Mintha nem is az Európai Unióban lennénk, úgy önbíráskodnak teljesen jogtalanul. - írta Harmati Árpi.

Tehát nem elírás: tényleg nem KI, hanem konkrétan EL akarják rabolni az üzletet. A szóban forgó privát biztonsági cég heti 12 milliós tarifáért bármit elfoglal, és hiába az érvényes bérleti szerződés, illetve a magántulajdont képező tárgyak, egyszerűen elzavarják a rendőröket. És az ügyvédek egyeztetése és felszólítása ellenére nem adják vissza a több mint 250 millió forint értékű járműveket és eszközöket. Ez történik itt és most. Egyébként mint érdekesség is érdemes arra gurulni és személyesen is megnézni, milyen egy ilyen ELrablás élőben! –folytatta Harmati.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3914775408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása