ÉRDEN LÁTTÁL MÁR OKOS KAMIONT? El tudják venni a sofőrök munkáját?
2019. május 08. írta: Cseri Pali

ÉRDEN LÁTTÁL MÁR OKOS KAMIONT? El tudják venni a sofőrök munkáját?

okoskamicsi.jpg

A szakemberek és a mérnökhallgatók számára páratlan lehetőséget kínál az idei Okos Kamionok – Okos Mérnökök rendezvény, mert nem minden nap láthatók működés közben a jövő okoskamionjai! Első sorból csodálhatod meg, ahogy az autonóm kamion leparkol, de precízebben, mint egy kamionsofőr, vagy azt a Traffic Jam Assist funkciót, ami a kamion vezetőjét a városi csúcsforgalomban való araszolgatásban segíti. A látványos demonstrációk mellett első kézből hallhatsz a legújabb technikai fejlesztéseinkről és arról a vállalati kultúráról, melyet a Knorr-Bremse Kutatási és Fejlesztési Központ képvisel.

Te is nyitott vagy az innovációra? Látogass ki a III. Okos Kamionok – Okos Mérnökök rendezvényünkre – alkossuk együtt a jövő kamionjait!

 

Időpont: 2019. május 11.

Helyszín: Magyar Tudósok körútja - Pázmány Péter sétány déli kereszteződés

(okoskamionok)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr614815158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása