NAGYON JÓ HÍR ÉRKEZETT AZ ÉRDI NYUGDÍJASOKNAK: Sokan örülnek ma!
2019. május 10. írta: Cseri Pali

NAGYON JÓ HÍR ÉRKEZETT AZ ÉRDI NYUGDÍJASOKNAK: Sokan örülnek ma!

nyugger_1_1.jpg

A szokásos 12-ei időpontnál korábban írják jóvá a bankszámlákon a májusi nyugdíjat.

Mivel 12-e májusban vasárnapra esik, ha a nyugdíjas pénzintézetnél vezetett bankszámlára kérte az ellátását, az összeget már ma, május 10-én jóváírják.

A Magyar Államkincstár korábbi tájékoztatása szerint ha a nyugdíjat postai úton kézbesítik, akkor a nyugdíjas az úgynevezett postai kifizetési naptárban – amelyet a Magyar Posta Zrt. juttat el a tárgyévet megelőzően az érintettnek – meghatározott napon jut hozzá az ellátásához (viszi ki a postás).

A bankszámlákra legközelebb októberben érkezik a szokásosnál korábban a nyugdíj.

(adózóna)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1214818518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása