17 HULLADÉKSZÁLLÍTÓ JÁRMŰ ÉRKEZETT ÉRDRE KÖZEL 700 MILLIÓÉRT: Ezektől várják a szolgáltatás javulását
2019. május 15. írta: Cseri Pali

17 HULLADÉKSZÁLLÍTÓ JÁRMŰ ÉRKEZETT ÉRDRE KÖZEL 700 MILLIÓÉRT: Ezektől várják a szolgáltatás javulását

hulladekszallito_erd.jpg

Megérkezett a még márciusban rendelt tizenhét hulladékszállító jármű Érdre, nettó 697 millió forint értékben. Ezektől a gépektől várják a szolgáltatás javulását, nemcsak Érden, hanem a déli-pesti régióban is.

A járművek beszerzésére március közepén kötött szerződést város a Seres Gépipari és Kereskedelmi Kft-vel, és hamarosan munkába is állhatnak a város utcáin.

A beruházás által hét tömörítőlapos felépítményes hulladékgyűjtő, két görgős konténerátemelő felépítményes tehergépkocsi, egy nyergesvonatató, egy kétkaros konténerátemelő felépítményes tehergépjármű, két tömörítőlapos felépítményes hulladékgyűjtő jármű, egy emelőhátfalas, platós szállítójármű, két konténerszállító pótkocsi és egy mozgópadlós félpótkocsi érkezett a városba.

 

 A fotó csupán illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7214828648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása