ÉRD ALPOLGÁRMESTERE TÉNYLEG ENNYIRE SÚLYOS ÁLLAPOTBAN? Simó egyre nevetségesebb
2019. május 19. írta: BoldogÉ

ÉRD ALPOLGÁRMESTERE TÉNYLEG ENNYIRE SÚLYOS ÁLLAPOTBAN? Simó egyre nevetségesebb

simo.jpg

Mintha elmentek volna teljesen otthonról Simó Károlynál, aki ráadásul a helyi Fidesz szövegolvasója illetve érdi alpolgármester is.

Azt mondja, a helyi lakájmédiájukban leírtak szerint, hogy az Érdi Fidesz azt kéri a szavazatszámláló bizottságba delegáltaktól, hogy ügyeljenek a voksolás törvényességére. Simó Károly cinikusan még kiemelte, hogy „a választás a demokrácia ünnepe, utólag nem szabad kétségbe vonni azoknak a véleményét, akik elmentek és szavaztak”.

Már csak azt kellene megfejteni, hogy ki követhet el törvénytelenséget? Talán nem bíznak a hivatal embereiben? Vagy a saját fideszes delegáltjaikban sem bíznak?

Vagy jönnek a migránsok, megállnak Érden és összefirkálják a szavazólapokat?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8314835412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása