ÚJRA ÉRDEN TÖMIK MÉSZÁROS LŐRINCÉK ZSEBÉT! Sikerült nekik közel a duplájáért odaadni
2019. május 21. írta: BoldogÉ

ÚJRA ÉRDEN TÖMIK MÉSZÁROS LŐRINCÉK ZSEBÉT! Sikerült nekik közel a duplájáért odaadni

koskarolyszki-erdiszakkepzesicentrum-hu.jpg

Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó gyerekei által alapított Fejér B.Á.L. Kft. újabb nagyberuházást nyert el az érdi önkormányzattól, nettó hatmilliárd forintért.

Az uniós közbeszerzési közlönyben megjelent közlemény szerint az érdi szakképzési centrum Kós Károly szakgimnáziumának és szakközépiskolájának fejlesztését fogja a nyertes cég megvalósítani.

A szerződés becsült értéke előzetesen nettó 3 milliárd 475 millió forint volt, amit annyira jól sikerült megbecsülni, hogy a nyertes Fejér B.Á.L közel a duplájáért, nettó 6 milliárd 38 millió forintért vállalta a munkát. A feladat az 1970-es években készült háromemeletes főépület felújítása és bővítése. Az új részben lesznek tantermek, de épül egy tornacsarnok és egy műhelyház is.

A nyertessel április 9-én kötött szerződést az önkormányzat. Az érdi önkormányzat ajánlatot kért még az EB Hungary Invest Kft.-től és a Laterex Építő Zrt.-től is a közbeszerzésen.

(napi)

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4914842256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taga20 2019.05.22. 18:28:48

gratulálok az érdi fityeszmaffiának! már megint pofán fosták magukat.

döbbenet, hogy érden valaki a hulladék fityesz bandára szavaz!

BROÁF!
süti beállítások módosítása