MIÉRT SZAVAZZ A JOBBIKRA ÉRDEN IS: Önmagadért, hogy megvédjük történelmünket és támogassuk a magyar tehetségeket!
2019. május 26. írta: BoldogÉ

MIÉRT SZAVAZZ A JOBBIKRA ÉRDEN IS: Önmagadért, hogy megvédjük történelmünket és támogassuk a magyar tehetségeket!

jobbik_logo.jpg

Röviden, itt a választás napján közvetlenül megnézzük, mit gondolnak az ellenzéki pártok, miért pont rájuk húzza kedves választópolgár az X-et, ha elmegy szavazni.

Hogy miért szavazz a Jobbikra május 26-án?

Mert Európa történelmi értékeinek megvédése mindannyiunk felelőssége. A Jobbik szerint a határvédelem fenntartásához és egy ütőképes magyar határőrség felállításához az EU valamennyi tagállamának hozzá kell járulnia. A migráció nem munkaerőpótlás és a humanitárius segély eszköze, hanem egy tragikus folyamat, melynek hasznát a bűnözők aratják le.

Azért, hogy ne az összeszerelő üzemek, hanem a modern technika és a kutatás országa legyünk! A Jobbik szerint fel kell számolni a munkavállalással kapcsolatos egyenlőtlenségeket, az „egyenlő munkáért egyenlő bért” elvét a gyakorlatba is át kell ültetni. Ugyanazért a munkáért egy magyar dolgozó ne a német társa bérének töredékét keresse!

Azért, hogy végre a tanulás és a tudás itthon is legyen érték!

Azért, hogy átalakítsuk a felzárkóztatási politikát, támogassuk a magyar tehetségeket, építsünk a magyarok találékonyságára, támogassuk

a magyar kis- és középvállalkozásokat!

Azért, mert itt az ideje, hogy az EU végre az európai emberek valós problémáit vizsgálja.

Azért, hogy ne történhessen meg, hogy egy kormánypárt kisajátítja az állami médiát, ahogy az sem, hogy a határon túli magyarok pártjai nem férnek hozzá a megfelelő mértékű anyanyelvi megjelenéshez a környező államok közmédiájában!

Azért, mert a környezetvédelem ma már nem kezelhető mindössze nemzeti hatáskörben. A globális kihívás egységes európai stratégiát és választ igényel.

Segíteni kell az embereket abban, hogy korszerűbb, környezetbarátabb energiaforrásokhoz jussanak. Ugyanakkor meg kell védenünk a magyar termőföldeket, melyek nemcsak hazánk egyik legfontosabb erőforrását, de egyúttal nemzeti létünk alapját is jelentik! Fel kell lépnünk legfőbb nemzeti vagyonunk, földjeink idegen kézre játszása, de a kormány baráti köreiből kikerülő földesurak rendszere ellen is.

De elmondható egy szóval is, hogy miért szavazz a Jobbikra május 26-án: önmagadért!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9314862186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása