A MIGRÁNSOK ELMENTEK ÉRDRŐL. De az önkormányzati választásokra visszajönnek
2019. május 30. írta: Cseri Pali

A MIGRÁNSOK ELMENTEK ÉRDRŐL. De az önkormányzati választásokra visszajönnek

migri.jpg

“A Magyarországra tartó migránsáradat visszafordult ! Legközelebb az őszi önkormányzati választások előtt jönnek majd hazánkba…”-írta valaki a Facebookon, ami azért elég elgondolkodtató. Egy filmet juttatott eszembe ez a két ironikus mondat, az Amikor a farok csóválja című alapművet, ajánlom mindenkinek, aki még nem látta, nagyon szépen bemutatja a média és a politika manipulációját. A filmben az USA tanácsadója, hogy megmentse egy botránytól az elnököt, akinek a választások előtt egyre csökken a népszerűsége, kitalálja, hogy az Amerikai Egyesült Államok háborúban áll Albániával egy terrorista csoport miatt.Az egész álháborút egy stúdióban forgatják, színeszekkel, civil statisztákkal, és az amerikaiak benyelik az egészet, annyira valóságos.

Így lehetünk mi is megvezetve migráns-ügyben, a magyar kormány kitalálta nekünk ezt a migránsparát, amit a magyarok nagyobb része be is nyal már évek óta. Persze a menekültkérdés létezik, ez benne a csavar, csak nem olyan mértékű, és a folyamat sem úgy megy, mint ahogy azt be akarják adni nekünk. Cinikusak a Fidesz kommunikátorai, de ráéreztek, mitől fosik a nép nagyobb része, és megmutatták nekik azt is, kire zúdíthatják a frusztrációikat szinte mindenért, az elcseszett, félresiklott életükért, a satnya fizetésükért, azért, hogy megcsalja az asszony, a férj, bármiért. És erre szépen rezonál egy csomó ember, miközben együtt iszik a kocsmában a migránsokkal, csak éppen nem veszi észre, hogy sok városban ott vannak a szeme előtt, és így nem is fél tőlük, nem gyűlöli őket. Gondolok itt a sok ukrán, mongol munkavállalóra például, akiket behoztak az országba Orbánék enyhíteni a munkaerőhiányt.

Szóval benne vagyunk egy hazug filmben, ahol szemben állunk Brüsszellel, be vagyunk szarva a migránsoktól, de az egészet csak körénk fantáziálja a politika, könyörgöm. És igen, az önkormányzati választások előtt megint jól felpörgetik a migránsozást ezek a derék keresztények, és mi megint statiszták leszünk egy szomorú krimiben.

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6114869628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása