NE FŐZD MEG A KUTYÁD ÉRDEN! Komoly problémára figyelmeztetnek
2019. június 12. írta: Cseri Pali

NE FŐZD MEG A KUTYÁD ÉRDEN! Komoly problémára figyelmeztetnek

kuyt.jpg

Tartós kutyamelegre  lehet számítani, így még rövid időre sem ajánlott négylábú kedvenceinket a kocsiban hagyni.

A hűvös és csapadékos tavaszt követően 30 fok feletti hőmérsékletekkel robbant be az idei nyár. Az erős UV-B sugárzás és a tartós hőség miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat hőségriadót fújt, az autósoknak pedig nem csak arra kell odafigyelniük, hogy a nagy melegben megnőhet a reakcióidejük.

Hanem arra is, hogy a leparkolt autóban még rövid időre se hagyják bent négylábú kedvenceiket, ugyanis a járművek utasterében percek alatt 50 fok fölé emelkedhet a hőmérséklet. És erre most a Magyar Kétfarkú Kutya Párt hívja fel a figyelmet.

És természetesen ilyenkor nemcsak az állatokat, hanem a kisgyermekeket sem szabad a leállított autóban hagyni.

(hvg)

A fotó: Kétfarkú Kutyapárt

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5814891078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása