HALÁLOS BALESET ÉRDNÉL! Szerencsétlenül ütöttek el egy férfit, a helyszínen meghalt
2019. június 18. írta: BoldogÉ

HALÁLOS BALESET ÉRDNÉL! Szerencsétlenül ütöttek el egy férfit, a helyszínen meghalt

rendorseg-szirena.jpg

Egy, a leállósávon tartózkodó férfit ütöttek el.

A halálos kimenetelű közlekedési baleset nemrég történt, 20 óra 10 perckor, az M0-ás autóút 5-ös kilométerszelvényében, Érd külterületén, az M7-es autópálya felől az M5-ös irányába haladó oldalon.

Az elsődleges információk szerint itt a leállósávon állt műszaki hiba miatt egy személygépkocsi, míg mellette, a középső sávban szintén műszaki ok miatt megállt egy tehergépkocsi. Ennek a járműnek hátulról nekiütközött egy személyautó. Az ütközés következtében a teherautó a leállósávra sodródott, ahol a személygépkocsi mellett tartózkodó férfinak olyan súlyosan sérülést okozott, hogy a helyszínen életét vesztette.   

A szemle és a műszaki mentés folyamatban van. A rendőrök a középső- és a leállósávot is lezárták, a forgalom a belső sávban halad. Torlódásra kell számítani.

Kérjük az arra közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg a helyszínt.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr614900926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása