ÖT NAPJA MARADT SOK ÉRDINEK, HOGY HASZNÁLHASSA BANKSZÁMLÁJÁT! Elképesztő sokan még nem mentek egyeztetni
2019. június 21. írta: BoldogÉ

ÖT NAPJA MARADT SOK ÉRDINEK, HOGY HASZNÁLHASSA BANKSZÁMLÁJÁT! Elképesztő sokan még nem mentek egyeztetni

bank_1.jpg

A június 26-i határidőig már csak öt (!) napjuk maradt a banki ügyfeleknek arra, hogy elvégezzék az adategyeztetést.

Aki ezt elmulasztja, június 26. után nem tudja majd használni a bankszámláját, nem tud ATM-ből pénzt felvenni, megbízásokat, utalásokat végezni, amíg adatait nem egyezteti.

A lakossági ügyfelek közül a kötelezettség azokat érinti, akiket a bankjuk felszólított az egyeztetésre. Akik 2017 júniusa óta nyitottak bankszámlát, azoknak nagy valószínűséggel teljes körűen rögzítették adatait, nekik csak akkor kell egyeztetniük, ha azóta változás történt az adataikban, például házasságkötés miatt megváltozott a nevük vagy módosult a lakcímük.

Az adatok egyeztetésére nemcsak a bankfiókokban van mód, hanem például e-mail-ben, a netbankon vagy videóbankon keresztül is meg lehet tenni.

A napokban egyébként a bankszövetség kezdeményezte, hogy szeptember végéig tolják ki a határidőt, de ehhez kormánydöntés szükséges.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1214905034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása