MIKÖZBEN AZ ÉRDI DIÁKOK A SZÜNIDŐT ÉLVEZIK! Kihirdették a jövő tanév pontos menetrendjét
2019. július 11. írta: BoldogÉ

MIKÖZBEN AZ ÉRDI DIÁKOK A SZÜNIDŐT ÉLVEZIK! Kihirdették a jövő tanév pontos menetrendjét

diakok-picik-amdala-hu.jpg

A Magyar Közlönyben nemrég megjelentek a jövő tanévre vonatkozó legfontosabb, jogszabályban rendezett információk.

A legfontosabbakat szedtük össze:

A 2019/2020-as tanítási év első tanítási napja 2019. szeptember 2-én, hétfőn lesz.

Az utolsó kicsengetés időpontját a minisztérium pedig 2020. június 15-re, egy hétfői napra tette. 

Legalább ekkora izgalommal várja mindenki, hogy mikor ütemezik be az évközi szüneteket, amit alapesetben a jogszabályban rögzítenek.

Az  őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2019. október 25. (péntek), a  szünet utáni első tanítási nap pedig 2019. november 4. (hétfő). 

Karácsony környékén most két hétig lehet a telet élvezni a nebulőknak, ugyanis a téli szünet előtti utolsó tanítási nap 2019. december 20. (péntek), a szünet utáni első tanítási nap 2020. január 6. (hétfő) lesz.

A kezdődő tavaszi fáradtság kipihenésére a Miniszter a szünetet az alábbiakban rendelte el:

A tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2020. április 8. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap 2020. április 15. (szerda).

Ezek csak a legfontosabbak, mind az érettségik pontos időpontjait, mind egyéb speciális információkat a Magyar Közlöny releváns számában megtalálhatják!

kép: amdala.hu

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4014939720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása