BRUTÁLIS KÁOSZ AZ AUTÓPÁLYÁN TÖRÖKBÁLINTNÁL! Kigyulladt egy autó, az M1-es totál zárva
2019. július 25. írta: BoldogÉ

BRUTÁLIS KÁOSZ AZ AUTÓPÁLYÁN TÖRÖKBÁLINTNÁL! Kigyulladt egy autó, az M1-es totál zárva

auto-kigyulladt-vezess-hu.jpg

Egy autó és busz karambolozott az M1-esen Törökbálintnál. A Hegyeshalom felé vezető oldalt lezárták. 

Összeütközött egy személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 15-ös kilométernél, Törökbálint térségében. A balesethez a törökbálinti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert kiemeltek az autóból. 

A hivatalos közlés szerint eddig tisztázatlan körülmények között ütköztek össze fél négy után pár perccel. Az ütközés következtében a személygépkocsi kigyulladt.

A baleset során többen megsérültek. A helyszínre már a mentők is megérkeztek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Az M1-es autópálya balesettel érintett szakaszát a rendőrök lezárták, a forgalmat az M0-ás autópályára terelik. 

kép: illusztráció

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6114980214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása