BUNKÓ VAGY MŰSZAKI HIBÁS PARKOLÁS ÉRDEN! Leparkolt a BMW-s az érdi áruháznál
2019. július 30. írta: BoldogÉ

BUNKÓ VAGY MŰSZAKI HIBÁS PARKOLÁS ÉRDEN! Leparkolt a BMW-s az érdi áruháznál

muszakihibas20190726bmw-erd-vagynem-origo-hu.jpg

Az Origo egyik olvasója kapott le egy BMW-t, amely három helyet elfoglalva állt egy érdi bevásárlóközpont mélygarázsában. 

muszakihibas20190729bmw-erd-tulajfoto01-origo-hu.jpg

Nagyon úgy tűnik, mintha bunkó parkolásról lenne szó, de a tulaj később írt egy levelet a portálnak

Az autó műszaki hiba miatt állt a fotón látható módon, miközben várta az autómentőt. Csatolom a jóindulatú beküldő fotójához az alábbi képet kiegészítésként, és küldöm egyúttal szívélyes üdvözletemet a cikkben résztvevő személyeknek” – írta a tulaj.

muszakihibas20190729bmw-erd-tulajfoto-origo-hu.jpg

Azon az autómentős képen, amit ő küldött, viszont már nem ott áll a BMW az autómentő mögött, ahol eredetileg lefotózták, szóval mondhatjuk, kissé sántít a sztori.

Mondjuk az eredeti képen nem látszik, hogy például villognának az irányjelzői és műszaki hibás autóval is meg lehet – talán – máskép állni.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2414987394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása