AZ ÉRDI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS 7-ES VÁLASZTÓKERÜLETI JELÖLTJE: Tetlák Örs
2019. július 31. írta: Smitt Róbert Író

AZ ÉRDI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS 7-ES VÁLASZTÓKERÜLETI JELÖLTJE: Tetlák Örs

tetlak.jpg

Pár héttel ezelőtt megegyezett az ellenzék Érden is, hogy mindenhol közös polgármester-jelölt mögé állnak be a pártok. Ennek az eddig soha nem látott összefogásnak eredményeként Tusculanum, Postástelep és Dombosváros jelentős részének képviselőjelöltje Tetlák Örs lett.

Bemutatkozójában ezt írja:” Azért indulok képviselőjelöltként az önkormányzati választáson, hogy Érd többé ne helyi Döbrögik hűbérbirtoka legyen, hanem együtt gondolkodó és tevékenykedő érdi közösségek otthona. Legyen Érd egy olyan családbarát város, ahol nem csak ígéret a járda, vagy a bölcsődei, óvodai férőhely és ahol barnamezős beruházások teremtenek az érdiek igényeinek megfelelő munkahelyeket. Ahol gyalogosan és tömegközlekedéssel kényelmesen megközelíthető közparkok és ökoparkok szolgálják az érdiek kényelmét és akár rövidtávon is elérhető cél a megyeszékhely rang elérése.

Én egy olyan városban szeretnék élni, amelyik sokkal jobban vigyáz az értékeire. Hogyha az Elvira majorra, Ófalu parlagon heverő kincseire, vagy a Könyves Kálmán utcai elhanyagolt temetőre gondolunk, akkor jól láthatjuk, hogy mire számíthatunk a jelenlegi vezetéstől. Ennek mi a tökéletes ellentétét szeretnénk a jövőben megvalósítani. 

Szilárdan hiszem ugyanakkor, hogy ipari parknak, vagy raktárbázisnak semmi keresnivalója az európai értéket képviselő Elvira major közelében! Mindent meg fogok tenni annak a rombolásnak a megakadályozásáért, ami az Elvira majort, az ott folyó több évtizedes és egyetemes jelentőségű nemesítő munkát, az ültetvényeket és a génbankot fenyegeti.”

Tetlák Örsnek nem lesz könnyű feladata, hiszen a pénz, paripa, fegyver a kormánypárt kezében van, mégis bízunk benne, hogy sikeresen megvalósítja a rá bízott feladatokat.

Tetlák Örs, 43 éves nemzetközi kapcsolatok szakértő. Tusculanumban él és jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem doktori iskolájában PhD hallgató.

Tetlák ellenfele az önkormányzati választásokon Józsa Csaba László lesz, akinek Facebook-oldalán nem sok információt találtunk, egy-két fideszes reklámot és pár fényképet felújított játszótérről, hasonlókról. Úgy látszik, a konzervatív politikus rejtőzködő típus.

Annyit azért lehet tudni róla, hogy az érdi önkormányzat Városfejlesztési, Városüzemeltetési Vagyongazdálkodási Bizottságának tagja, legalábbis, ha lehet hinni a profiljának, és hogy református.

Gondoljuk, ennél többet is elárul majd magáról a választási hajrában.

 

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr814988698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása