AZ ÉRDI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS 3-AS  VÁLASZTÓKERÜLETI JELÖLTJE: Lengyel Péter
2019. augusztus 01. írta: Smitt Róbert Író

AZ ÉRDI ELLENZÉKI ÖSSZEFOGÁS 3-AS VÁLASZTÓKERÜLETI JELÖLTJE: Lengyel Péter

lengyel_peter_face.jpg

Pár héttel ezelőtt megegyezett az ellenzék Érden is, hogy mindenhol közös polgármester-jelölt mögé állnak be, ennek a soha nem látott összefogásnak az eredménye, hogy a 3-as választókerületben Lengyel Péter száll versenybe.

Lengyel Péter 50 éves érdi közgazdász, két gyermek édesapja.

Első diplomáját a Külkereskedelmi Főiskolán szerezte, majd a Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetemen végzett MBA-t. Több mint 30 éve dolgozik, üzletkötőtől a cégvezetésig bejárta már a ranglétrát Magyarországon és külföldön egyaránt. Az utóbbi években startup vállalkozások operatív irányítását végezte.

Mint írja: “Nem készültem tudatosan politikusnak. 2018-ig csak fotelből, baráti körben vagy az interneten - de ott is csak passzívan - foglalkoztam a közélettel, bár 18 éves korom óta minden választáson és népszavazáson részt vettem. Az utóbbi években azonban egyre nőtt bennem a cselekvési vágy, hogy az értékrendem szerint elfogadhatatlan politikai viszonyokon változtassak. Még emlékszem szüleim egymás közti beszélgetéseire a 80-as évekből, és az elmúlt időszak sajnos nagyon hasonló érzéseket, gondolatokat keltett bennem. Változás kell, de a jelenlegi uralkodó közgondolkozás inkább a feudális viszonyok rögzítésére törekszik.

Tudom, hogy sokan tartanak a változásoktól. Cégvezetőként, menedzserként, szülőként viszont megtanultam, hogy a megfelelően végrehajtott, a közösség érdekeit és céljait szem előtt tartó változás igenis jó! Van az a pont, amikor egy felelősségteljes (város)vezetőnek és csapatának is be kell látnia, hogy át kell adnia a stafétát, mert már nem tud többet tenni, mert ide más szemlélet, más ember kell!”

 

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7114990326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása