DIÓSDNÁL EGYMÁS MELLETT KÉT KARAMBOL AZ M0-ÁSON! Autók csattantak egymásba
2019. augusztus 10. írta: BoldogÉ

DIÓSDNÁL EGYMÁS MELLETT KÉT KARAMBOL AZ M0-ÁSON! Autók csattantak egymásba

rendorseg-szirena.jpg

Két karambol is történt az M0-áson valamivel éjfél előtt.

A diósdi lehajtó után ez rendesen megakasztotta a forgalmat az M5-ös felé. Valamivel éjfél előtt két helyszínen, egymáshoz közel két-két személyautó karambolozott az M0-ás autóúton. A balesetek a lehajtó közelében, az M5-ös felé vezető oldalon történtek. A törökbálinti hivatásos tűzoltók vonultak ki a karambolokhoz, ahova kisvártatva a mentők is kiérkeztek. Az egységek áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon két sávot foglaltak el a balesetben részes autók.

A helyszínelést a szakemberek kb. éjfélre fejezték be, utána a forgalom ismét valamennyi sávon haladhatott.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr10015003412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása