AZ ÉRDI ÖSSZEFOGÁS EGYESÜLET PÉNZEI: T. Mészárosék évek óta mindenkit megtévesztenek?
2019. augusztus 13. írta: Smitt Róbert Író

AZ ÉRDI ÖSSZEFOGÁS EGYESÜLET PÉNZEI: T. Mészárosék évek óta mindenkit megtévesztenek?

erdi_polgi_propeller.jpg

Nem is olyan rég jelentették be, hogy az érdi Fidesz–KDNP–Összefogás, azaz T. Mészáros András polgármester és csapata készül az októberi önkormányzati választásra.

A T. Mészáros által elnökölt egyesület T. Mészárost támogatja, sőt együtt indul a T. Mészáros által elnökölte Fidesszel és ki mást, mint T. Mészáros András indít a választáson. És bizony ez nem vicc, nem egy Örkény egyperces kezdődik így, bár biztosan tetszene a mesternek a dolog. Ráadásul ez az összefogás nem most alakult és nem egy választásra szól, hangoztatják nagy bölcsen a résztvevők.

Egy kicsit megvizsgáltuk ezt az Összefogás Egyesületet, legalábbis mi az ami a hivatalos nyilvántartásban (birosag.hu) szerepel.

Az egyesület elnöke: T. Mészáros András, 2030 Érd Alsó utca 10. címen vannak bejegyezve.

Kerestük volna az Egyesület beszámolóját, hiszen már augusztus közepe van ÉS május 31.-e volt a beszámolók leadásának határideje, de az egyesület beszámolójának se híre, se hamva. Gondoltuk, biztos ebben a nagy választási hajrában nem értek rá holmi apróságokkal foglalkozni. Persze máskor is volt már, hogy közel egy évvel később adták le a beszámolót, nem ez lenne az első eset a történelemben. 

Gondoltuk nagyon érdekes és vicces olvasmány lehet az Összefogás Egyesület beszámolója, ezért megnéztünk egyet. Majd még egyet. Aztán egy újabbat.

És lám, 2014-től kezdődően már Összefogás Egy Jobb Önkormányzatért Egyesület néven adták le az anyagot. Értik?! 

Rögtön fel is merül a kérdés, akkor az egész  érvénytelen egy jó ideje? Vajon a kapott támogatásokon is ez szerepel? Lehet, hogy törvénytelenül gyűjtik?

Plusz 2015 júniusában a szervezet címe is megváltozott, igaz csupán a házszám 8-ról 10-re, de a beszámolókban még mindig a régi cím szerepel, csak az adószám az, ami megegyezik. A helyzet az, kérem szépen, hogy Összefogás Egy Jobb Önkormányzatért Egyesület néven a hivatalos nyilvántartásban nem szerepel egyesület, ráadásul  folyamatosan erre az egyesületre hivatkoznak, ami jogilag nem is létezik.

Eddig ez nem tűnik fel senkinek? Vagy T. Mészáros András magánakciója az egész?

 

Fotó: propeller.hu

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9715007818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása