A POSTA ÉRDEN IS JOBBAN TELJESÍT, LEVÉLFELHALMOZÁSBAN! Hiába reklamálunk helyben?
2019. augusztus 17. írta: Smitt Róbert Író

A POSTA ÉRDEN IS JOBBAN TELJESÍT, LEVÉLFELHALMOZÁSBAN! Hiába reklamálunk helyben?

posta_1.jpg

Van olyan hely Érden, de más településen is, ahová hetekig nem vitte ki a postás a leveleket, számlákat.

Nyár van, nagy meleg meg minden, ez a szabadságolások időszaka, na. Elmentek a postások is nyaralni, nem kell meglepődni. Miért ők nem nyaralhatnak? Ja, hogy valószínűleg majdnem egyszerre engedték őket szabadságra? Az már tényleg más kérdés, ez már munkaszervezés kérdése. Az RTL Klub híradója tudósított róla, hogy a főváros egyes kerületeiben és Érden bizony hetekig nem jár a postás, volt aki háromheti leveleit és csekkjeit kapta meg egyszerre, aztán nézegethette, hogy melyik járt le, melyiket nem tudta befizetni önhibáján kívül. Be is mentek a polgárok a helyi postára elpanaszolni a dolgot, ott azt a választ kapták, sajnálják, de szabin vannak a kollégák.

A Magyar Posta az RTL Klubnak csak annyit mondott, hogy a társaság mindent megtesz, hogy időben kézbesítse a küldeményeket, vannak  ugyan területek a cégen belül, amelyet jobban súlyt a munkaerőhiány, de folyamatos toborzással igyekeznek betölteni az állásokat. 

Kemény bullshit, de hát nagy gondban vannak szegénykéim. Az mondjuk kevésbé érdekli őket, és nyilván ritkán fordul elő, hogy ha valaki egy nagyon fontos levelet, teszem azt szerződést nem kap meg időben, és bukik a vállalkozása, az már nem olyan vicces. Egyébként más városokban is elég nagy hiány van a postásokból, ezt az ágazatot is már rég utolérte munkaerőhiány, ez nem újkeletű, de úgy látszik, nem sikerül megoldani a problémát, pedig hát a NER-rendszerben minden rendben van, a miniszterelnöknek időben kiviszik a levelet, még az is lehet, hogy saját postása/ postás kommandója van.

Szóval, nyugodjatok meg, érdiek, semmi baj, a fizetési felszólításokat majd juttassátok el a Postának, hátha kifizetik az elmaradásotokat.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4815013370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása