T. MÉSZÁROS GYŰLÖLET-NAPSZEMÜVEGÉNEK ÜNNEPE: Hatalmas stand-up az érdi polgitól
2019. augusztus 21. írta: Smitt Róbert Író

T. MÉSZÁROS GYŰLÖLET-NAPSZEMÜVEGÉNEK ÜNNEPE: Hatalmas stand-up az érdi polgitól

tmeeszi.jpg

Szent István királyunk bizonyára forog a sírjában, mikor ilyen polgármesterek hivatkoznak rá, mint a nemrég hatalmasat buzizó T. Mészáros András, akinek ezek után még volt arca a gyűlölet fekete napszemüvegeseiről beszélni augusztus 20-i beszédében, bocsánat számadásában.

A polgármestert lehet, hogy megsütötte egy kicsit a nap, mert olyan hülyeségeket, és bocsánatot kérek, hazugságokat hordott össze, hogy megáll az ember esze. Persze, nem is vártunk mást, mint rikító önfényezést. Azért az kicsit erős volt, mikor a város és a politika viszonyainak “pókhálójába” keveredett bele T. Mészáros, verve a mellét, hogy aztán ők nem jobb meg baloldali várospolitikát csinálnak, hanem várospolitikát, és mindent csak az emberekért tesznek. Jaj, csak nehogy elsírjam magam, még a végén templomot építek a kert végében, és ott imádkozom, ezért az áldott jó városvezetésért.

“Csakis egyféle várospolitika lehet eredményes: az, amelyik az itt élők érdekében született és alkalmas együttműködésre” -darálta a városvezető, ami azért veri az emberbe az ideget, ha hallja, mert pont T. Mészárosék nem hajlandók kommunikálni senkivel, főleg az érdi polgárokkal nem. 

Ja, hogy lehet, hogy az orbáni együttműködésre gondolt, meg Mészáros Lőrincre? És hogy épül-szépül itt minden, meg iskolák, meg záportározók, és felújított orvosi rendelők, hejj...Igen, csak éppen az orvosok hiányoznak, ez mintha elkerülte volna a figyelmét. 

És igen, lehet, hogy Érd a legjobban pályázó város, de az már szinte közhelyszámba megy, hogy sajnos inkább a bohóc-aszfaltozás és a bombatölcsér nagyságú kátyúk hazája vagyunk. Meg a kiszolgáltatottságé, amiről a jelenlegi kurzus tehet. 

Tehát elég lett volna, ha a polgármester csak augusztus 20-a jelentőségéről beszélt volna, és annyi, mert nincs mire büszkének lennie: a gyűlölet sokdioptriás napszemüvegére semmi esetre sem.

 

Fotó: youtube

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2015018384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása