BÜSZKE BÁCS PITTA AZ ÉRDI NAPSUGÁR ÓVODÁRA? Vajon csak kívülről ilyen silány minőségű?
2019. augusztus 25. írta: BoldogÉ

BÜSZKE BÁCS PITTA AZ ÉRDI NAPSUGÁR ÓVODÁRA? Vajon csak kívülről ilyen silány minőségű?

napsugarovi-ezigykesz.JPG

Apró jelzéssel élnénk az alpolgármester felé, aki saját bevallása szerint nagy erőkkel üldözi a gány munkavégzést Érden.

Szeretnénk figyelmét a nemrég felújított Napsugár óvodára irányítani.

Természetesen csak kívülről “csodálhattuk meg”, illetve volt lehetőségünk fotózni.

napsugarovi-akadalymentesites.JPG

Az csupán apróság, hogy az akadálymentesítés annyira jól sikerült, hogy csak a kiválasztottak bírnak vele megküzdeni, de lehet, nem is szeretnének mindenkivel bajlódni (mintha elhangzott volna valamelyik Fidesz nyalonc médiába, hogy probléma van ezekkel a rokkantakkal).

napsugarovi-darabokbolkeszult.JPG

Ami nagyobb problémának tűnik, hogy nem sikerült mindenhol megoldani a jó minőségű anyagfelhasználását. Ennél a korlátnál úgy tűnik, mintha amit találtak, abból rakták volna össze a korlátot.

napsugarovi-ganymelo.JPG

Na, jó, még mindig jobb minőségűnek tűnik, mint ez a …. , lefestett, rozsdás csődarabnak tűnő rész.

napsugarovi-tonkrement.JPG

Az is igaz, hogy a fentiek még mindig jobb színvonalúnak tűnnek, mint ezen korlátoknak a rohadó aljai. Csak nehogy elfeledkezzenek róla és egy kifutó gyereknél törjön ki, sérülést okozva.

napsugarovi-mar-rozsdasodik.JPG

Mondjuk ezt a rácsot ez nem fenyegeti, szimplán elrohadt egy része. Vajon mit fog ezekhez szólni Érd “Gányügyi Népbiztosa”. 

Azt csupán remélni tudjuk, hogy a címlapunkon látható feljárat és az út közötti rész kitöltéséről most fognak gondoskodni, hiszen Bács alpolgi úgyis emlegetett némi kerti munkákat ebben az oviban, másfél hónappal ezelőtt.

Röviden összefoglalva, vajon azért gányolták a Napsugár óvoda ezen részét, mert Bács alpolgiék nagy ívben tesznek rá?

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2215024006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása