MA MEHETSZ KIRÁNDULNI, DE NE REKLAMÁLJ, HA BŐRIG ÁZOL! Igazi nyárvégi idő várható
2019. augusztus 25. írta: BoldogÉ

MA MEHETSZ KIRÁNDULNI, DE NE REKLAMÁLJ, HA BŐRIG ÁZOL! Igazi nyárvégi idő várható

idojaras-felhoesnapsutes.jpg

Mára változékony időt ígérnek a meteorológusok, amolyan lehet eső, lehet szél, de legfőképp napsütéses idő várható.

A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk. Szórványosan várható zápor, zivatar. A keleties szél helyenként megélénkül, zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között alakul. Késő estére általában 21 és 27 fok közé hűl le a levegő.

Késő este éjszaka gomolyfelhő-képződésre és fátyolfelhőkre is számíthatunk, több helyen valószínű zápor, zivatar. Az északkeleti szél többnyire mérsékelt marad, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22 fok között alakul.

Holnap hasonló idő vár ránk a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre számíthatunk. Szórványosan valószínű zápor, zivatar. A délkeleti, keleti szelet helyenként élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 34 fok között várható.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7015023542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása