FRISSÜLT AZ ÉRDI KUBATOV-LISTA: T. Mészárosék leadták az ajánlóíveket
2019. augusztus 27. írta: Smitt Róbert Író

FRISSÜLT AZ ÉRDI KUBATOV-LISTA: T. Mészárosék leadták az ajánlóíveket

ajanloiv.jpg

Megy a lelkendezés: T. Mészárosék összegyűjtötték és leadták az ajánlóíveket. Hűha, micsoda hatalmas dolog! Legalább frissíteni tudták a Kubatov-listát, aztán lehet majd zargatni az embereket.

“Több ezer érdi támogatta aláírásával a hétvégén, hogy közösen építsük tovább Érdet! Köszönjük nekik és segítőinknek, hogy ilyen nagyszerű közösség tagjai lehetünk!” – így jelentette be T. Mészáros András polgármester a közösségi oldalán, hogy Érden a Fidesz-KDNP-Összefogás adta le elsőként a jelöltséghez szükséges ajánlóíveket. 

A polgármester és jelölti csapata több ezer aláírást adott át ma reggel a Választási Irodának – tájékoztatta az Érdi Oldalt az érdi Fidesz szóvivője, Simó Károly-írja az egyik érdi fideszes propaganda-portál.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7315026884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása