KENGURU SZALADGÁLT AZ ÉRDI FŐÚTON:  A Noel Tanyások hazavitték a gazdájához
2019. szeptember 02. írta: Smitt Róbert Író

KENGURU SZALADGÁLT AZ ÉRDI FŐÚTON: A Noel Tanyások hazavitték a gazdájához

kenguru.jpg

Hiába megyei jogú város Érd, azért ott sem mindennapi látvány egy szabadon kószáló Bennett-kenguru – márpedig aki arra járt, a hét végén találkozhatott egy ugráló kis állattal. A jószág egy családtól szökött meg, azonban a Noel Tanyának hála, épségben hazakerült.

Érd külterületén szabadon ugrált egy kenguru, ezért megkerestek minket, tudunk-e segíteni. Jólesik, hogy ilyen sokan ránk gondolnak. Szerencsére sikerült biztonságosan megfogni, és hazavinni a gazdájához” – írták a Noel Tanya közösségi oldalán. Mint kiderült: a kenguru egy nagy kertben él szabadon, azonban tulajdonosai olykor egy kis kennelbe is be szokták zárni.

kengu2.jpg

A szakemberek minden aggodalmaskodót biztosítottak arról: ennek a fajtának a tartása nem engedélyköteles, bár tény, hogy – mint az látszik – felnevelni sem egyszerű. 

(blikk)

 

Fotó: Facebook

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8715036448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása