GYALÁZATOS DOLOG TÖRTÉNT ÉRDEN: Sátánista jelképeket festettek egy templom falára
2019. szeptember 06. írta: Smitt Róbert Író

GYALÁZATOS DOLOG TÖRTÉNT ÉRDEN: Sátánista jelképeket festettek egy templom falára

erdi_templom.jpg

Szörnyű dolog történt csütörtökön Érden: sátánista jelképeket festettek az újvárosi Jézus Szíve templom homlokzatára, tájékoztatott az Érdmost. Ez gyalázatos tett, amit nem lehet megmagyarázni, csínyként kezelni, egyértelmű el kell ítélni. 

A rendőrség elkezdte az adatgyűjtést az ügyben, és a Vatikánnak is jelentik majd a szégyenletes esetet.

A falfirkákat fedőfestékkel próbálják meg eltüntetni, de várhatóan a vakolatot is le kell cserélni.

Az Érd-Újvárosi Plébánia délután közleményt is adott ki a rongálás ügyében:

2019 szeptember 5-én reggel döbbenten vettük észre, hogy templomunk homlokzatát, a bejárait ajtó két oldalán összerondították!

Az egyik oldalon egy obszcén rajz, a másikon egy sátánista kereszt. A szükséges lépéseket megtettük, a rajzok eltávolításáról gondoskodtunk.

Úgy gondoljuk, több történt, mint egy egyszerű rongálás!

Ezért 2019. szeptember 9-én, hétfőn este 19 órakor gyűlünk össze a templomban, hogy engeszteljünk és imádkozzunk az elkövetőkért, bármi is volt a szándékuk!

Mindenkit szeretettel hívunk és várunk erre az alkalomra, akinek kedves ez a templom!

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6115043614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása