ÉRDEN IS SOKAKAT ÉRINT: Decemberben jelenik meg a felsőoktatási felvételi tájékoztató
2019. szeptember 13. írta: Smitt Róbert Író

ÉRDEN IS SOKAKAT ÉRINT: Decemberben jelenik meg a felsőoktatási felvételi tájékoztató

felveteli_1.jpg

A felsőoktatási felvételi tájékoztató decemberben jelenik meg - közölte az Oktatási Hivatal az MTI-vel.

A felsőoktatási felvételi tájékoztató tartalmaz majd minden tudnivalót, amely szükséges ahhoz, hogy a jelentkezés érvényes legyen, így a választható képzéseket, az aktuális szabályokat és a pontszámítási módszereket.

A tájékoztató - a felvételi eljárás rendjének megfelelően - várhatóan 2019. január végéig frissül a megjelenése utáni változásokat felsoroló hivatalos kiegészítéssel.

A felsőoktatási felvételi eljárásról, így a pontszámítás módjáról a felsőoktatási felvételi eljárásról szóló kormányrendelet rendelkezik.

(mti)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8815069740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása