SZERETSZ AZ ÉRDI TESCOBAN DOLGOZNI?! Országosan ez a helyzet náluk
2019. szeptember 15. írta: Smitt Róbert Író

SZERETSZ AZ ÉRDI TESCOBAN DOLGOZNI?! Országosan ez a helyzet náluk

tesco_6.jpg

Milyenek a cégek a munkavállalók szemével? Erre a kérdésre sok szempontot figyelembe véve lehet válaszolni. Mi a munkahelyek.hu portálon böngésztük át a különböző munkáltatókat, hogy mit is gondolnak róluk saját dolgozóik. 

A Tesco munkatársai közül országosan 1140 fő vállalta az értékelést, ami már reprezentatívnak mondható, és összesen 3279 értékelést adtak le a munkatársak. Juttatások terén a cég nem áll annyira rosszul, de azért van még hova fejlődniük. Az elemzés szerint 67 százalék szerint megfelelő juttatásokat kínál a Tesco, ami a többi hasonló céghez képest 3 százalékkal rosszabb eredmény. 

A fizetés a kollégák értékelése alapján nagyon kevés, 25 százalék mondta azt, hogy megfelelő, érdekes, hogy ez csak 11 százalékkal rosszabb, mint más cégeknél. Ebből mi azt a következtetést tudjuk levonni, hogy nagy általánosságban nincsenek megelégedve a dolgozók a hipermarketek béreivel.

A Tesconál dolgozó vezetőkkel a munkatársak 65 százaléka elégedett, ami 3 százalékkal rosszabb, mint más vállalatnál. Nem olyan rossz az a 65 százalék, de azért dolgozniuk kell még rajta rendesen.

A munkakörülményekkel 23 százalék elégedett, ami lássuk be, pocsék eredmény,  és ez elég ciki a cégre nézve, legalábbis szerintünk.

A kollégáival a dolgozók 62 százaléka elégedett, ez 1 százalékkal jobb, mint más hasonló cégeknél.

A magánélet és a munka egyensúlyát a válaszoló dolgozók majdnem fele, pontosan 48 százaléka tartja kielégítőnek, ez valamivel jobb, mint máshol.

Reméljük, a Tesco HR-esei is böngészgetik az oldalt, bár biztosak vagyunk benne, hogy ők is végeznek házon belül hasonló kutatásokat, és megpróbálják beépíteni azokat a cég stratégiájába.

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr5015093458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása