KEDVES ÉRDIEK, KEDDTŐL JÖN AZ INGYEN LÓVÉ! Készülj és pályázz!
2019. szeptember 22. írta: BoldogÉ

KEDVES ÉRDIEK, KEDDTŐL JÖN AZ INGYEN LÓVÉ! Készülj és pályázz!

radiator.jpg

Jó ideje működik már a program, az elindulása óta több, mint 300 ezren kaptak támogatást az Otthon melege programban, a program KEDDTŐL újabb kiírással folytatódik.

A program vissza nem térítendő támogatással ösztönzi a háztartások energetikai korszerűsítését, támogatás kapható a társasházi távfűtéses lakások fűtési rendszereinek szabályozhatóságára, valamint a radiátorcserére. A keretösszeg 2 milliárd forint.

A vissza nem térítendő támogatás mértéke az elszámolható költségek 10 és 50 százaléka között lehet, lakásonként maximum 350 ezer, pályázatonként maximum 75 millió forint értékben. A pályázat részletei az nfsi.hu weboldalon elérhetők el.

Ez a pályázat azért kiemelten fontos, mert Magyarországon még mindig van nagyjából 200 ezer olyan lakás, ahol a fűtés egyedileg nem szabályozható.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8715158610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása