HATALMAS VÁLTOZÁS A FACEBOOKON: nem fogják törölni a hazudozó politikusok bejegyzéseit
2019. szeptember 25. írta: Smitt Róbert Író

HATALMAS VÁLTOZÁS A FACEBOOKON: nem fogják törölni a hazudozó politikusok bejegyzéseit

feace.jpg

A Facebook egy keddi bejelentése szerint a jövőben más szabályok szerint ellenőrzi a politikusok által megjelenített tartalmakat, és csak azoknál a bejegyzéseknél fognak beavatkozni, amelyek hirdetésként jelennek meg az oldalán.

A változtatás azt követően élesedett, hogy Mark Zuckerberg néhány napja látogatást tett Washingtonban, ez alatt pedig Donald Trump amerikai elnököt is meglátogatta. (Trump egyik visszatérő problémája, hogy a Facebook és társai szerinte nem adnak neki elég lehetőséget, hogy megszólaljon, egyes bejegyzéseit pedig korlátozzák.)

A Facebook szerint az új szabályok alapján a politikai megszólalóknak nem kell követniük az átlagos felhasználóra vonatkozó normákat, habár azt leszögezték: bizonyos posztokat továbbra is eltávolíthatnak, ha úgy ítélik meg, hogy az valós veszéllyel fenyeget.

(hvg)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4215171006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása