NE AZ UZSORÁSOKNÁL VAGY A NETEN LANDOLJANAK A REZSITUALVÁNYOK!  Fordítsák nyugdíjemelésre
2019. szeptember 26. írta: Smitt Róbert Író

NE AZ UZSORÁSOKNÁL VAGY A NETEN LANDOLJANAK A REZSITUALVÁNYOK! Fordítsák nyugdíjemelésre

rezsiutalvany.jpg

Azt javasolja a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület, hogy a kézbesíthetetlen rezsiutalványokból emeljék meg a méltányossági nyugdíj és a nyugdíjsegély keretét.

Kezdeményezzük, hogy azon "Rezsiutalványok" értékét, melyeket a határidőig - szeptember 30-ig - nem sikerült a címzetteknek eljuttatni, úgy ezen kézbesítetlen utalványok értékével növeljék meg a jövő évi költségvetési törvényben szereplő 800 millió forintos, több éve változatlan méltányossági nyugdíjemelésre biztosított keretet - írja közleményében a Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület.

Azt is javasolják emellett, hogy a fel nem használt rezsiutalványok értékét, fordítsák a jövő évi költségvetésben szereplő, a nyugdíjasok részére 600 millió forintos, több éve változatlan egyszeri segélyre biztosított keret megemelésére.

Az, hogy utóbbira lesz-e egyáltalán érdemi keret, kérdéses, mert vidéken sok helyen az uzsorásoknál landolnak a bónok, amelyeket aztán egy az egyben adnak el az interneten.

(napi)

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9415173104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása