ÉLETVESZÉLYES T.MÉSZÁROSÉK LEGÚJABB JÁTSZÓTERE! És még adják a hülyét is
2019. október 03. írta: BoldogÉ

ÉLETVESZÉLYES T.MÉSZÁROSÉK LEGÚJABB JÁTSZÓTERE! És még adják a hülyét is

erdliget-jatszoter-tma-fboldal.jpg

Még szombaton avatták fel az érdligeti játszóteret, maga Érd jelenlegi fideszes polgármestere, T. Mészáros András.

Nyilván csak a véletlenek összejátszása, hogy kettő héttel az október 13-i önkormányzati választások előtt. Az ugye látható volt már akkor is, hogy egy erősen előrehaladott állapotú félkész játszóteret adtak át, sajnos rengeteg olyan, kifejezetten életveszéles “megoldással” amely aztán be is bizonyosodott.

Erről számolt be az RTL Híradó, amelynek munkatársait például helyszíni forgatáson senki sem tájékoztatta, hogy újra munkaterületté vált és zárva van. Hasonlóképpen a sok ott lévő családot sem tájékoztatta senki. 

Ennek azért van jelentősége, ugyanis többen jelezték, amit az RTL Híradó bemutatott, hogy rengeteg helyen a gyerekek számára balesetveszélyes és jó néhány gyerek csak a szerencsének köszönheti, hogy nem történt komoly baleset.

Az avatás utáni másnap gyerekek estek a munkagödörbe, az egyiküket az apja szerint majdnem felnyársalta két betonvas - számolt be műsor.

És akkor lássuk mit is mond erről a nyugdíj előtt álló T.Mészáros András:

Szerintük az egész esemény nem átadó volt, csak avatás vagy mondjuk úgy részátadás.

Az érdi önkormányzat hivatalosan azt írta a csatornának:

“nem átadó volt, csak avatás, az elmúlt 3 nap csak próbaüzem volt, és szerdától újra építési terület a játszótér. 

  1. Mészáros András Facebook oldalán így konstatálta a dolgot:

„... nem szeretnénk, hogy a családok és a játszópark a baloldal negatív kampányának továbbra is célpontjai legyenek, ezért a játszóteret a választásig zárva tartjuk.”

A felmerült kérdésekre egyébként azt válaszolta, hogy 

– Miért adták át a még teljesen el nem készült játszóteret?

– Nem adtuk át a játszóteret, felavattuk és néhány napos próbaüzemet tartottunk. – Van-e köze a korai átadásnak az önkormányzati választásokhoz?

– Nem volt se korai, se késői átadás, avatás és próbaüzem volt.

Ezzel csupán az a bibi, hogy a Híradó stábjának ottjártakor, azaz szerdán is,  jónéhány család használta a játszóteret, semmi sem figyelmeztette őket arra, hogy munkaterületen járnak és a stáb sem találkozott semmi erre utaló jellel.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr4815189712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása