MACSOTAY ÉRDI FŐPOLGÁRŐR GÁTLÁSTALANUL A FIDESZ KAMPÁNYBAN! Videón az akció közben
2019. október 08. írta: BoldogÉ

MACSOTAY ÉRDI FŐPOLGÁRŐR GÁTLÁSTALANUL A FIDESZ KAMPÁNYBAN! Videón az akció közben

macsotaytibor-erdipolgarorseg-hu.jpg

Érden a politikusoktól mindig “tanul” az ember valamit.

Hol a Sátánról, hol a gátlástalan játszótér-átadásról, most pedig arról, hogy mire is lehet még a helyi polgárőrséget használni. 

Hát plakátolásra, emberek! Ugye milyen egyszerű, ha még van olyan város, falu, ahol nem takart be mindent a Fidesz a plakátjaival, itt a jó példa, használják bátran a polgárőrséget, főleg annak alázatos vezetőjét. 

Biztos megkérdezték tőle, hogy Matocsai elvtárs, maga jó elvtárs, ugye? Az vagyok hát! Akkor drága elvtárs, azzal válhatna ideológialaig még képzetebbé, ha segíteni felszórni azt a pár plakátot a Érden, érti? Értem, én, mondhatta Matocsai, és már szaladt is, nehogy elfussanak az oszlopok a plakátok elől.

Plusz azért jól ha már minden évben jól ki stafírungozzák az érdi polgárőrséget T.Mészárosék, biztos így hálálta meg “önzetlenül” a vezető a jószívűséget.

Most már csak remélni tudjuk, hogy ha bajba kerül egy ellenzéki szavazó, neki is segítenek majd a polgárőrök, ha szükség van rá.

Ha mindezt nem hiszi, nézze meg az esetről készült videófelvételünket!

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6715209574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása