HATALMAS VÁLTOZÁSOK ELŐTT AZ ÉRDI SPAR-OK! Nagy dobásra készülnek
2019. október 16. írta: Smitt Róbert Író

HATALMAS VÁLTOZÁSOK ELŐTT AZ ÉRDI SPAR-OK! Nagy dobásra készülnek

sparkassza.jpg

Idén 14, jövőre pedig újabb 60 üzletében telepít önkiszolgáló kasszákat a Spar. A kiskereskedelmi lánc 2017 szeptemberében az érdi hipermarket áruházában indította el az önkiszolgáló gyorspénztári vásárlás lehetőségét. Az idei új telepítésekkel együtt év végére már a Spar 92 üzletében lesz elérhető a szolgáltatás.Az egyre növekvő vevőforgalom indokolja, hogy a Spar újabb egységeiben önkiszolgáló gyorskasszákkal tegyük még könnyebbé a vásárlást. A vevőink megkedvelték ezt a fajta fizetési lehetőséget, mert sok időt takaríthatnak meg általa"  - idézi a cég közleménye Maczelka Márk kommunikációs vezetőt.Jelenleg a vállalat 78 üzletegységében működik az egyszerűen kezelhető és praktikus önkiszolgáló pénztári rendszer, összesen 348 géppel, amelyek ma már átlagosan a forgalom több mint 30 százalékát kezelik az érintett áruházakban. A gyorspénztárak a készpénzes fizetés mellett többféle lehetőséget is kínálnak a vevőnek a vásárolt áruk ellenértékének rendezésére: lehet bankkártyát, SuperShop kártyát és Spar ajándékkártyát is használni.

A Spar idén további 14 üzletében helyez üzembe önkiszolgáló kasszákat, jövőre pedig újabb 60 áruház önkiszolgáló gyorskasszákkal történő ellátása szerepel a fejlesztési tervek között. Ezáltal 2020 végéig már összesen több mint 150 áruházban élhetnek majd a vevők ezzel a lehetőséggel.

(napi)

 

A fotó illusztráció

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8915226336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása