VÉGE AZ ÉRDI LAKÁJMÉDIÁNAK: Csőzikék szabad hangvételű lapot akarnak
2019. október 17. írta: Smitt Róbert Író

VÉGE AZ ÉRDI LAKÁJMÉDIÁNAK: Csőzikék szabad hangvételű lapot akarnak

erdi_ujsag.jpg

A városi újság szintjén is nagy változás lesz Érden, az új polgármester azt ígéri, tárgyilagos, minden polgárnak szóló városi lapot szeretne, és nem fenéknyaló pr-cikkeket. Tudjuk, hogy T. Mészáros András “uralma” idején egyszerű propaganda lappá silányult az Érd Újság, ami néha olyan volt, mintha kabarétréfák láncolata lett volna, mindezt a hiteles tájékoztatás helyett.

“Kezemben az Érdi Újság legfrissebb száma. Mennyire furcsa magamat látni a csapatommal a címlapon! Korábban – ehelyütt – leírtam eléggé sarkos véleményemet a helyi média elfogadhatatlanul propagandasztikus stílusáról.

Azt szeretném, ha a jövőben igazi, tárgyilagos, szerethető városi lap válna az Érdi Újságból!

Azt szeretném, ha elolvashatnám benne, ha az ellenzékem agyagba döngöl, mert éppen úgy érzi, valamit rosszul csináltam, vagy elmulasztottam! És nem hátul eldugva a „mínuszos hírek” között, hanem „előkelő” helyen...

Nem akarom, hogy ugyanaz a kritikátlan, a polgármestert sztároló PR dömping folytatódjék, csak épp fordítva, s innentől meg mi legyünk az alákérdezettek és a tévedhetetlenek a hasábjain.

Legyen az Érdi Újság mindenkié! Érezzék magukénak, olvasgassák azok is, akik most nem ránk szavaztak! (Akik minket megválasztottak, valószínűleg nem így érezték eddig…). Nem csak azért, mert a média objektív, pártatlan kell, hogy legyen, hanem azért is, mert mindannyiunk pénzéből készül. Adjon helyt a kritikának, a lakossági panaszoknak stb. – jelenjen meg benne a közélet minden áramlata!” -írja Csőzik László a Facebook-oldalán.

Kíváncsian várjuk majd, hogyan pozícionálják át az érdi lapot, és hogy tényleg megjelenik-e majd benne az az őszinteség, amit most az új városvezető képvisel. Jönnek-e majd a kritikus cikkek, tárcák… Ideje lenne most már komolyan venni és visszaállítani a városi lap nimbuszát.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr8715229530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása