ÉRDI FIDESZ: T.MÉSZÁROSÉ A JÖVŐ! Ennyire káderhiányos a banda, vagy Bandi bá nem tágít
2019. november 02. írta: BoldogÉ

ÉRDI FIDESZ: T.MÉSZÁROSÉ A JÖVŐ! Ennyire káderhiányos a banda, vagy Bandi bá nem tágít

tma-ujravalasztjak-tmafb.jpg

Lezajlott három hete a 2019-es önkormányzati választás, T.Mészáros András eddigi polgármester 2268 szavazattal alulmaradt Dr. Csőzik Lászlóval szemben.

Ez tény!

A Fidesz érdi szervezete ezek után a napokban megtartotta a választást értékelő és a jövő feladatait meghatározó közgyűlését és ezen a bukott polgármester lemondott az elnöki tisztségről. Normális szervezeteknél, ez a természetes, hiszen egy vesztes választás után le kell vonni a tanulságokat.

Egy magát komolyan vevő szervezet minimum keres egy-két alternatívát, hagy némi időt az újjáépítésre, de a Fidesz úgy látszik Érden biztosan nem ilyen, nekik a friss vesztes T.Mészáros András jelenti a jövő zálogát.

Ahogy írja Facebook oldalán a volt polgi:

“Ezt követően a tagok közfelkiáltással, ellenszavazat és tartózkodás nélkül újraválasztottak. Köszönöm a bizalmat, és köszönöm, hogy ilyen nagyszerű közösség tagja lehetek!”

Tényleg nincs más, aki friss erőként megújítaná a szervezetet?

kép: T.Mészáros András Facebook oldala

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2315283432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

György Dejtári 2019.11.06. 08:15:22

Aztán tegnap azért gondolta egymásra a győztes valamikori ellenzékkel is ! Ocsmány undorító banda !
süti beállítások módosítása