HAMAROSAN ISMÉT MAGYAROK ÉRDI VÁSÁRA! Most zárul a jelentkezés
2019. november 10. írta: BoldogÉ

HAMAROSAN ISMÉT MAGYAROK ÉRDI VÁSÁRA! Most zárul a jelentkezés

magyarok-erdi-vasara-plakat.jpg

A Magyarok Érdi Vására egyre növekvő népszerűségnek örvend mind a kézművesek, fellépők, mind pedig a lakosság körében. A következő eseményre 2019. december 14-én a Főtérén várják az érdeklődőket.

A Magyarok Érdi Vására szervezőinek célja a hazai termelők, kézművesek, kisiparosok és vásárlók közvetlen kapcsolatának kiépítése és életben tartása. A régi idők vásári hagyományának felélesztése. A minőségi magyar termékek becsületének visszaállítása.

A kézműveseket, termelőket, kisiparosokat felvonultató találkozó időközben kulturális rendezvénnyé fejlődött. A magyar hagyomány és kultúra bemutatása már nemcsak a kézműves portékákban jelenik meg, hanem érdi, – és Érd környéki – amatőr és profi együttesek, népzenészek, néptáncosok, iskolák, óvodák művészeti csoportjainak színvonalas előadásaiban is.

A vásár időpontja: 2019. december 14.

Helyszíne: Érd, Főtér

Érkezés, kipakolás: 5.00-7.00 óráig.

Ha Ön vagy ismerőse szeretne jelentkezni, akkor ezen linken megteheti!



Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6815300406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása