HATALMAS VÁLTOZÁS AZ OTP-NÉL ÉRDEN IS : Más OTP-s ügyfél számlájára is utalhatunk az ATM-eken keresztül
2019. november 28. írta: Smitt Róbert Író

HATALMAS VÁLTOZÁS AZ OTP-NÉL ÉRDEN IS : Más OTP-s ügyfél számlájára is utalhatunk az ATM-eken keresztül

atm_otp.jpg

Az OTP Bank ATM-jein keresztül nemcsak a saját, hanem más OTP-s számlákra is befizethetnek pénzt az ügyfelek. Novembertől több mint 100 fiókban vezet be tanácsadói időszakot a hitelintézet.

Az OTP Bank egyre több helyen teszi elérhetővé a ki- és befizetésre is alkalmas okos automatáit. Ezeknek a gépeknek a száma folyamatosan növekszik, egy év alatt 15 százalékkal emelkedett, és jelenleg országszerte 232 készülék működik a hitelintézet hálózatában – adta hírül az OTP Bank. A hitelintézet folyamatosan elérhetővé teszi ezeken a gépeken azt az új funkciót, amelynek segítségével az ügyfelek nemcsak saját számláikra, hanem más OTP-s ügyfelek számlájára is fizethetnek be készpénzt. Ahogy a saját részre történő befizetésnél, ebben az esetben is azonnal jóváírásra kerül az összeg. (A K&H Bank épp tegnap tette közzé, hogy novembertől bármely K&H-s bankszámlára tehetnek be pénzt a bank ügyfelei, nem csak sajátjukra.) 

Az OTP Bank az elmúlt hónapokban olyan új típusú automatákat is forgalomba helyezett, amelyek már érintéses funkcióval is rendelkeznek. Ezeknél a gépeknél a tranzakcióhoz elegendő a piktogrammal jelzett felülethez érinteni az erre alkalmas kártyát, majd a hagyományos módon megadni a PIN kódot. A megoldásnak köszönhetően az ügyfelek kártyái még védettebbek a kártyalopásokkal és másolásokkal szemben.

Tanácsadói időszakok a fiókokban

Az OTP Bank idén novembertől országszerte több mint 100 bankfiókjában a nyitvatartási idő utolsó két órájában tanácsadói időszakot vezet be. Így lehetővé válik az összetettebb banki termékek, például hitelek és befektetési lehetőségek megismertetésére, és a személyes tanácsadás. Ezekben az órákban az érintett fiókokban az olyan klasszikus pénztári ügyletek, mint a készpénz ki-és befizetések, a fiókok 24 órás zónájában elhelyezett okos ATM-eken keresztül lesznek elérhetők.

(azénpénzem)

Fotó: otp

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7615328584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása