ÉRD LEGNAGYOBB TAHÓJA: Tegnap Aradszki András bejelentkezett a címre! Esélyes..
2019. november 29. írta: BoldogÉ

ÉRD LEGNAGYOBB TAHÓJA: Tegnap Aradszki András bejelentkezett a címre! Esélyes..

aradszkiandras-hirado-hu.jpg

Van abban valami sajnálnivaló, amikor egy műveltnek és inteligensnek látszó ember kimutatja a foga fehérjét és kiderül, hogy a király meztelen.

Ez történt tegnap Aradszki Andrással, amikor elmondta ünnepinek szánt beszédét, amitől azt várta volna az ember, hogy ha kritikával is, de valamiféle konstruktív szellemiséget felvázol a közeljövőre nézve. Miután eléggé elverték a Fidesz-Kdnp-t Érden az októberi választáson, kellő météktartást is várt volna az emberfia országgyűlési képviselőnktől.

Tanulságos elolvasni a beszédet, amit Aradszki nyomott! (Csak halkan jegyezzük meg, hogy szinte az egészet olvasta)

Eddig tényleg elhittük, hogy a képviselőnek titulált fideszes megválasztott propaganda szövegfelolvasóba legalább egy makulányi intelligencia szorult, de ezek után módosítanunk kell az álláspontunkat.

Nem a kritikával van a baj, hiszen egy ünnepinek szánt beszéd is lehet tanulságokkal teli, vagy akár a következő időszak történéseit meghatározó mondatfüzér. Nekünk a nyílt, kendőzetlen és alpári propaganda szöveggel van a problémánk.

Lehet, hogy a hírekkel ellentétben Aradszinak nem volt gyerekszobája? 

Mi csupán egyetlen részletet ragadnánk ki a gyűlölettel és frusztrációval átitatott beszédből, amelyet Aradszki Adnrás figyelmébe ajánlunk, hogy otthon a tükör előtt minél többször mondja el:

“Önöket és engem azért választottak és delegáltak a választópolgárok a demokrácia szabályai szerint oda, ahol most vagyunk, hogy az ők és családjaik jól felfogott érdekeit képviseljük, szűkebb pátriánk fejlődését a magunk módján és lehetőségei között előmozdítsuk.”

NO PROPAGANDA BANDI!

A beszéd után Csőzik László nem titkolta csalódottságát, hogy meglehetősen ünneprontóra sikeredett Aradszki képviselő beszéde. Egyúttal reményét fejezte ki, hogy ha kényszerből is, de képes lesz a képviselő az érdiek érdekében együttműködni az új városvezetéssel.

Azzal mi is egyet tudunk érteni, hogy szerencsére ez a beszéd nem az alakuló közgyűlésen hangzott el, szerencsénkre Aradszki akkor nem volt ott.

 

Itt léphetsz be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit: a boldoguljerden@gmail.com címre.

Követed már a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr9715330170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása