SIMÓÉK CUPPANÓS PUSZIT ADNAK CSŐZIKNEK! Még a végén összemelegednek
2019. december 08. írta: Smitt Róbert Író

SIMÓÉK CUPPANÓS PUSZIT ADNAK CSŐZIKNEK! Még a végén összemelegednek

simo_karoly_191206.jpg

Nem tudni, mi történt, talán valami megcsípte az ellenzékbe került helyi fideszeseket, vagy jót tett nekik a választási vereség, de változtattak a kommunikációjukon, és egészen emberi hangot ütöttek meg a fejlesztések kapcsán. Még a végén egy cuppanós puszit is fognak adni Csőzik polgármester fejére, olyan barátkozósak lettek. Ha ez így megy tovább, és ez nem valami trükk, akkor lehet némi remény a fejlődésre és a normális közéletre Érden, ami bizony eddig nagyon hiányzott.

Dr. Csőzik László polgármester brüsszeli látogatása kapcsán a szóvivő kiemelte, hogy ha sikerül pályázati pénzt nyernie a városnak útépítésre és csapadékvíz elvezetésére, akkor az erre vonatkozó előterjesztéseket a Fidesz-KDNP is örömmel támogatni fogja-írja az érdmost.

- Addig is azt javasoljuk, hogy írják ki a közbeszerzéseket és kössék meg a szerződéseket annak a 40 milliárd forintnak a felhasználásával, ami a város kasszájában van, és aminek a nagyobb részét a kormány célzottan az érdiek számára fontos fejlesztésekre adta. Ha már itt vannak a pénzek és arra adták, hogy Érd fejlődjön, épüljön, akkor ebből tényleg ez valósuljon meg. Ebben a témában összességében az a véleményünk, hogy ideje lenne elkezdeni dolgozni a város építésén, és felejtsük el azt az egymásra mutogatást és felelősséghárítást, ami az elmúlt heteket jellemezte.

Simó Károly felhívta a figyelmet arra, hogy a korábbi városvezetés már nyolc éve minden évben adventi programokat tartott a főtéren.

- Örülünk, hogy ezt továbbvitték, és kiegészítették egy korcsolyapályával is, amit főleg az elején nagyon-nagyon sokan vettek igénybe. 

Aztán majd megéljük azt is, hogy T.Mészáros András is békejobbot nyújt majd legyőzőjének.

 

Fotó: érdmost

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr10015343446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása