NAGYOT ROBBANT A FACEBOOK: Teljesen átszabják, rá sem fogsz ismerni
2020. január 10. írta: Smitt Róbert Író

NAGYOT ROBBANT A FACEBOOK: Teljesen átszabják, rá sem fogsz ismerni

facebook-logo.jpg

Néhány felhasználó számára már elérhetővé tette Facebook annak az új dizájnnak az alapjait, melyet a következő év(ek)ben terveznek bevezetni.

Az utóbbi évek egyik legnagyobb átalakulásán megy át a Facebook. A változás nem a céget, hanem magát a közösségi oldalt érinti: novemberben kiderült, hogy új logót kap, október közepén pedig az, hogy a közösségi oldal felhasználói felülete is megváltozik majd. Lényegében annyira, hogy szinte rá sem lehet majd ismerni – illetve az asztali számítógépes oldal inkább úgy néz majd ki, mint most a telefonos felület.

A CNet szerint a 2020-as évet most ez utóbbi változással indítja el a Facebook. Jelenleg a felhasználók egy kis százaléka érheti el az újdonságot, hogy teszteljék azt. A közösségi oldal egy felugró ablakban kérdezi meg minden érintettől, hogy volna-e kedvük a kipróbálni az új kinézetet.

Az eddig látott képek alapján az új dizájn letisztultabb és sokkal élénkebb színeket használ, mint eddig. Ráadásul integrálták bele a sötét módot is, így akár ilyen formában is pörgethetjük majd benne a kontenteket. Aki kipróbálja, az visszajelzést küldhet a Facebook számára a tapasztalatokról, hogy szükség esetén finomhangolni tudják a megjelenést.

A CNet úgy tudja, a Facebook még tavasz előtt lehetővé teheti, hogy még több felhasználó próbálhassa ki a megváltozott dizájnt.

(hvg)

 

A fotó illusztráció

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr3715402748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása