ÚJRA MEGÍGÉRTÉK AZ ÉRDIEKNEK! Sokadik alkalommal, de kész a Főnök utcai átjáró?
2020. január 11. írta: BoldogÉ

ÚJRA MEGÍGÉRTÉK AZ ÉRDIEKNEK! Sokadik alkalommal, de kész a Főnök utcai átjáró?

fonokutcaitajaro-erd-regi-googlemaps.png

Állítólag már csak néhány nap türelmet kér a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) az érdiektől és újra járható a Főnök utcai átkelő.

Az ÉrdMost megkeresésére a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közölte, hogy idén januárban visszaadják az autós forgalomnak a vasúti átjárót.

Mint ismeretes, a Kelenföld – Százhalombatta közötti szakasz korszerűsítése miatt még 2018. decemberében szüntették meg az átkelés lehetőségét, 2019. nyarának közepén majd visszaadják. 

“Természetesen” ez elmaradt, sőt szeptemberben is csupán azt közölték, hogy  hóvégéig hosszabbítanak, ugyanis nem volt végleges működő biztosítóberendezés.

Telt-múlt az idő, így érkeztünk el az idei év elejére, amikor is a NIF azt közölte: Az érdi Főnök utcai vasúti átjáró biztosítási berendezésének ellenőrzése lezajlott. Persze mindez még nem jelent az arra közlekedőknek egyelőre könnyebbséget, ugyanis a végleges forgalomtechnikai kialakításhoz szükséges munkafolyamatokat végzi a megbízott vállalkozó. 

A lapnak küldött válaszában a NIF 2020. január havi befejezést ígért. 

kép: googlemaps

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljtatabanyan@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Tatabányán Facebook csoportba, vagy 

kövesd a Boldogulj Tatabányán oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr2015403994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása