ARADSZKI RAPPORTRA MEGY ORBÁNHOZ! Vajon mivel magyarázza az érdi bukást?
2020. január 12. írta: BoldogÉ

ARADSZKI RAPPORTRA MEGY ORBÁNHOZ! Vajon mivel magyarázza az érdi bukást?

orban_viktor_tapsolja-aradszkifejet.jpg

Félidős konzultációt tart Orbán Viktor a Fidesz-KDNP választókerületi elnökeivel, szólt a lakonikus hír.

Természetesen nem rapportnak hívják a Fideszben, hanem “félidős konzultációnak”, de az tény, hogy Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke nem szokott hozzá az utóbbi időben ekkora zakókhoz, ennek még 2018-ban sem volt nyoma. Megkapják az ukázt a Fidesz-KDNP választókerületi elnökei, illetve nyilván közlik aki repül a pozícióból.

A hírek szerint Aradszki széke nagyon inog, néhányak szerint el is dőlt, hogy nem vele képzelik el a jövőt. Legfőképp az érdi méretes zakót fogják a fejére olvasni, ahol nem csupán a polgármesteri széket, hanem szinte az összes körzetet elbukták, ami elfogadhatatlan Orbán számára

A Fidesz ma az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a jövő héten kezdődő találkozókon szóba kerülnek az eddig elért eredmények és a következő időszak kormányzati feladatai is.

 

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr415405926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tejmészáros 2020.01.13. 08:41:40

Rapport az a sakkozó, ez raport.
süti beállítások módosítása