HAMAROSAN JÖN A 13. ÉS 14. HAVI NYUGDÍJ! Ja, bocs elnéztük a térképet, a lengyeleknél
2020. január 12. írta: Smitt Róbert Író

HAMAROSAN JÖN A 13. ÉS 14. HAVI NYUGDÍJ! Ja, bocs elnéztük a térképet, a lengyeleknél

penz_szamolva.jpg

Lengyelországban hamarosan lesz 13. havi nyugdíj és a 14. havira sem kell a végtelenségig várni - írja a Napi.hu

A lengyel családügyi miniszter, Marlena Malag bejelentette, hogy a tervezett úgynevezett 14. havi nyugdíjat 2021. novemberében akarja először kifizetni a kormány - írta a Business Insider Polska.

A 13. havi nyugdíjról a jogszabály már a Szejm előtt van, most folyik az ezzel kapcsolatos eljárás  - mondta a miniszter. A 14. havi nyugdíjról szólva hozzátette az előbbiekhez, hogy abban jövedelmi feltétel is lesz - írja a lap.

Úgy tervezik, hogy először azoknak fizetik majd ki a többlet pénzt, akik alacsonyabb nyugdíjat kapnak. Ez pontosan azt jelenti, hogy a 2160 zlotynál (160 ezer forint) kisebb nyugdíjra jogosultak számíthatnak a plusz pénzre.

(pénzcentrum)

 

A fotó illusztráció

ngyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr1715405490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása