JÖVŐ HÉTEN ELLEPIK ÉRDET A KÉPZŐMŰVÉSZEK: Jön a Téli tárlat
2020. január 19. írta: Smitt Róbert Író

JÖVŐ HÉTEN ELLEPIK ÉRDET A KÉPZŐMŰVÉSZEK: Jön a Téli tárlat

telitarlatbeharangozo_200117.jpg

Idén is megnyílik a Téli tárlat kiállítás, a magyar kultúra napja alkalmából. A tárlat célja, hogy összegyűjtse a kistérség alkotásait. 

– Szeretettel meghívtuk az Érdi Járásban, illetve Százhalombattán élő, alkotó képzőművészeket. Jövő hét keddig lehet leadni azokat a műveket, amelyeket ezen a kiállításon szerepeltetni szeretnének – mondta az Érdi Televíziónak Kéri Mihály, az Érdi Városi Galéria művészeti vezetője, hozzátéve: a kiírás jórészt hivatásos művészeknek és rajztanároknak szól, de az amatőr művészek jelentkezésétől sem zárkóznak el, amennyiben az alkotás megfelelő színvonalú.

A tárlatra csupán egy-egy alkotást adhatnak be a művészek, meghatározott méretben – a táblaképeknél egy méternél nagyobb ne legyen a műalkotás. Hogy mi kerül a falakra, azt szakmai zsűri dönti majd el.

A Téli tárlatra beérkezett alkotásokból január 24-én nyílik kiállítás az Érdi Városi Galériában. 

 

(érdmost)

Fotó: érdmost

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr6515416816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása