NESZE NEKTEK ÉRDIEK! Ismét nem sikerült megnyitni a Főnök utcai vasúti átkelőt
2020. február 03. írta: Smitt Róbert Író

NESZE NEKTEK ÉRDIEK! Ismét nem sikerült megnyitni a Főnök utcai vasúti átkelőt

fonok_utca_200109.jpg

Hiába ígérték, mégsem adják át a Főnök utcai vasúti átkelőt. Januárban még azt nyilatkozta a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt,, hogy január végén visszaadják a forgalomnak a több mint két éve lezárt átjárót, most azonban újra elhalasztották.

Az ÉrdMost ismét megkereste a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt-t, hogy megkérdezze, február 1-től járható lesz-e a Főnök utcai vasúti átjáró. A megkeresésre azt válaszolták, azonban hogy március végére halasztották a vasúti átkelő átadását.

Az átkelőt a Kelenföld – Százhalombatta vonalszakasz korszerűsítési munkálatai miatt tavaly 2018-ban zárták le, s az eredeti terv szerint 2019. július végén adták volna vissza a forgalomnak.

Tavaly szeptemberben azt közölték, hogy a hónap végéig meghosszabbítják a Főnök utcai szintbeni átjáró lezárását, mert nincs végleges működő biztosítóberendezés.

Az átadás ősszel tehát ismét elmaradt, januárban azonban már az volt az információ, hogy semmi akadálya az  újranyitásnak, mert a Főnök utcai vasúti átjáró biztosítási berendezésének ellenőrzése lezajlott és már csak a végleges forgalomtechnikai kialakításhoz szükséges munkafolyamatokat végzi a vállalkozó. 

A vasúti átkelő megnyitása tehát ismét húzódik, pedig ha megnyitnák jelentősen csökkenthetné az alagút, valamint a Szent István híd forgalmát is.

 

Fotó: érdmost

Ingyen jutunk el hozzád, de nem ingyen készülünk, kérünk, támogasd portálunkat! Előre is köszönjük!

Írj nekünk, ha láttál vagy hallottál valamit a boldoguljerden@gmail.com címre. Ha van kedved, lépj be a Boldogulj Érden Facebook csoportba, vagy kövesd a Boldogulj Érden oldalunkat Facebookon. 

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljerden.blog.hu/api/trackback/id/tr7815453170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tejmészáros 2020.02.03. 14:32:54

Bosszú ez is, ahogy a Szerencsejáték Zrt. támogatásmegvonása a kézisektől is.
TMA meg habzó szájjal fogja majd szidni az önkorit.
süti beállítások módosítása